torsdag 30. juni 2016

VELKOMMEN TIL ÅRETS KRAFTLØP FOR SMÅ OG STORE!

ÅRETS KRAFTLØP PÅ TRANBY FORNYER SEG


Søndag 14. august er det duket for nok et Kraftløp på Tranby, det 5. i rekken. Sportsklubben Kraft har siden starten i 2012 sørget for å lage mosjonsfest på Tranby for alle aldre og alle nivåer. Gjennom tett samarbeid med hovdsponsoren Lierposten, lokale bedrifter og ikke minst Aktiv mot Kreft skapes området rundt Hennummarka skole om til løpsarena med kiosk, boder, musikk og god stemning. «Det å skape en god atmosfære er viktig. Vi vil gjerne at deltagere og publikum skal komme igjen år etter år. Alle skal ha en god opplevelse»

Ny distanse
Tradisjonelt har det vært barneløp for de minste på Hestesletta, i tillegg til distansene 5,5 km og 10,5 km. Nytt av året er en 3 km som følger samme trasse’ til Hennumtorget, for så å finne korteste vei på oversiden av Hestesletta og tilbake til mål. «Vi håper at denne distansen skal være interessant for barn over 10 år, idrettslag og andre mosjonister som synes de andre distansene blir litt i lengste laget.

Maskoten «Kraftus»

Siden i fjor har SK Kraft fått tegnet sin helt egen maskot. Den har fått navnet Kraftus og gjør sin debut på årets Kraftløp. Kraftus er en glad mosjonist-bjørn som skal være med å løpe barneløpet. Årets barneløp heter derfor også Kraftus-løpet. Arrangøren håper Kraftus vil være god markedsføring og skape ytterligere blest om Kraftløpet. Det vil garantert bli en hit blant barna.
Årets arrangement satses det spesielt på de unge. I målområdet blir det mulighet for ansiktsmaling og selvfølgelig er det flotte medaljer til alle som deltar.

Overskuddet går til Aktiv mot Kreft
SK Kraft håper mange tar turen til Hennummarka på Tranby denne søndagen. Påmelding er åpnet og kan gjøres på løpets hjemmeside, kraftløpet.com. Det vil også være mulighet for påmelding selve løpsdagen. Sportsklubben Kraft presiserer at det viktigste er å delta. I tillegg til å konkurrere på 3 km, 5,5 km og 10,5 km er mange som velger å gjennomføre distansene uten tidtaking og som en marsj. Og langs løpsrutene er det plass til mange tilskuere.


Overskuddet vil også i år gå til en god sak, Aktiv mot Kreft. Det er viktig for oss at dette arrangementet skal gi noe tilbake. Vi håper at vi gir lokalbefolkningen en opplevelse av at det skjer noe samlende og gøy, i tillegg til at man støtter en sak som de fleste av oss har en eller annen relasjon til. Totalt har Kraftløpet samlet inn over kr. 100.000,- de siste 4 årene til Aktiv mot Kreft.
3 kommentarer:

 1. Tradisjonelt har det vært barneløp for de minste på Hestesletta, i tillegg til distansene 5,5 km og 10,5 km.

  SvarSlett
 2. Sveiki, dabar žinau burtų daktarą. Galite apčiuopiamai aptarti asmenines diskusijas ir iš naujo apgyvendinti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Egwali, užkeikėjas, kuris naudojo savo burtą pakeisdamas mano ir kitus tiek daug gyvenimų, kuriuos šiandien žinau. Jūs tiesiog įvardijate tai meilės užkeikimas, karjeros siekimas, sveikatos problemos, kad ir koks būtų atvejis, kad ir kokią traumą patiriate, jis yra tinkamas, kad nedvejodamas galėtų jus aplankyti. Mano atvejis buvo gana negražus prieš susitikimą su juo, o visa kita buvo istorija. Galite susisiekti su juo bet kuria iš šių priemonių „WhatsApp / Viber +2348122948392“
  Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
  Surenkite su juo privačią sesiją ir vėl būkite laimingi.
  Viskas kas geriausia !!

  SvarSlett
 3. Jeg vil si til verden for å feire dette flotte vitnesbyrdet med meg, jeg tror aldri jeg noen gang kan få min ekskjæreste tilbake en dag. Min historie og takksigelse går til Dr, Kellymanson Da kjæresten min forlot meg, trodde jeg aldri at jeg ville være i stand til å få ham tilbake etter alt han har utsatt meg for, men jeg er så glad at etter innblandingen fra Dr. KellyManson var jeg i stand til å få kjæresten min tilbake etter 24 timer, og jeg er stolt av å si at den som noen gang trenger hjelp til å få tilbake sin elsker eller åndelige gjerninger, bør kontakte Dr. Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } dette er grunnen til at jeg også ønsker å la alle som trenger hjelp der ute også søke hjelp fra ham slik at han kan hjelpe deg også. send ham e-post via: { kellymanson520@gmail.com } eller WHATSAPP hans Hotline: +2348162103711

  SvarSlett