tirsdag 7. juni 2016

Horten Bytri 2016

Lørdag deltok Jonas og Per på Horten Bytri Sprint. Et flott arrangement på Karljohansvern i Horten.
Flott vær og god stemning.

Det skulle svømmes 500 meter i kanalen, sykle 20 km. på kyststi og noe asfalt og til slutt løpe 5 km på gruset underlag.

Vi startet henholdsvis kl. 12.30 og 12.35. Begge gjennomførte gode svømme-etapper. Vintertreningen har kommet godt med. Jonas gjorde en god sykkel- og løpeetappe og kom i mål på tiden 01:15:37. Per har litt å hente på sykling, men var godt fornøyd med løpinga. Tiden ble 01:19:03.

Som sagt et flott arrangement som ga mersmak. Det er også mulig å stille med lag i stafett. Kanskje vi får stilt med stafettlag, både i ungdomsklasse og seniorklasse neste år?

Jonas poserer foran kanalen det skal svømmes i.


Per kjenner på atmosfæren.

Tid til litt avslapning før vi lukkes inn i skiftesonen.
Snart klare til start.


1 kommentar:

 1. Hei, jeg er her ute for å spre denne gode nyheten til hele verden på hvordan jeg fikk mannen min tilbake. Jeg ble gal da mannen min forlot meg for en annen kvinne i forrige måned. Men når jeg møter en venn som introduserer meg til profeten Okona, stor budbringer til oraklet som han tjener, fortalt jeg mitt problem til profeten Okona om hvordan mannen min forlot meg. Han sa bare til meg at jeg er kommet til rett sted, da jeg vil få mitt hjerte ønske uten noen bivirkning. Han fortalte meg hva jeg trenger å gjøre, Etter at det var gjort, I de neste 2 dagene ringte min mann Jeg på telefonen og sa unnskyld for å leve meg før. Jeg er så glad og overveldet at jeg må fortelle dette til hele verden hvordan profeten Okona hjelper meg med å gi mitt hjerte ønske. Hvis du trenger noen form for hjelp, kontakt profeten Okona på følgende e-postadresse: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastet også så mange stave som,
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Du trenger ikke en skilsmisse i ekteskapet ditt.
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil kurere for dødelige sykdommer
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du vil være rik.
  (7) Du vil knytte din mann og kone til å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
  (9) du vil ha en kone / ektemann

  SvarSlett