søndag 10. november 2013

Abu Dhabi Striders Half Marathon 2013

Hermed en kort beskrivelse af fredagens løb.

Fredag morgen gik turen mod Abu Dhabi igen. Denne gang til årets største løb i Abu Dhabi – Abu Dhabi Striders Half Marathon 2013. Løbsruten er rundt på Yas Island, og man kommer forbi både Ferrari World og F1-banen.
 
Løbet blev skudt i gang kl. 06.30 og vejrforholdene var perfekt – morgentemperaturen var omkring 22 grader, stigende til 26 grader, og fugtigheden var relativ lav på 55%. Det tegnede til at blive et godt løb :-)

Startområdet tidlig om morgenen.

 
Målområdet.

Selve ruten var forholdsvis flad med 3 korte stigninger. Min plan var at løbe efter en km-tid på 4:50, og det gik rigtig godt. Den endelige tid blev 1:42:16, hvilket er en forbedring af min egen personlige rekord med næsten 4 minutter.
 
Løbet blev vundet af Ismail Ssenyange fra Uganda i tiden 1:04:57. 


En tilfreds løber, efter omklædning.
 (Jeg løb selvfølgelig i SK Kraft's blå trøje).

 
Efterårsæsonen er ved at komme godt i gang i Dubai. Temparaturen og luftfugtigen er ved at være optimale, og løbstiderne bliver løbende forbedret.
 
Jeg planlægger 3-5 løb inden juleferien, og håber på en rigtig god afslutning på 2013-sæsonen. Det store højdepunkt er Dubai Creek Half Marathon 2013, der løbes den 6. december, og det er et løb, som jeg ser frem til hele sæsonen. 

2014-sæsonen starter med Dubai Marathon 2014, og jeg håber på et par deltagere fra SK Kraft :-))

Henrik


2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
    Svar
    1. Bra tid, Henrik. Jeg har litt å jobbe med nå.

      Slett