lørdag 2. november 2013

Halden UltraIntervall 2013

SK Kraft stiller med en deltager til årets Halden UltraIntervall 2013.

I dag, lørdag 2. november kl. 12.00, starter Roberth Haugland på den første av i alt 8 x 10 km. Start hver 3. time. I mål etter ca. 1. døgn.
Det rapporteres at han er godt forberedt og har ligget i trening til dette en stund.

8 klesskift, nødvendig mat og drikke samt soveposen er nå installert i gymsalen ved start- og målområde.

Vi gleder oss til å følge deg "Live" på Kondis.

Vi følger Roberth fra start til mål på bloggen også!

Lykke til!!

Roberth er klar for 24 timers blodslit.

1. løp

Roberth i fint driv på første 10 km. Tid: 48:07 (Foto: Kondis)

2. løp

Robeth i SK Kraft-trøye. Tid: 46:36 (Foto: Kondis)

3. løp

Roberth med gul caps før start. Tid: 47:36

Roberth melder på SMS at det er nå løpet starter. Han planlegger å legge seg nærmere 1 time pr. løp. Foreløpig ingen vondter. Det lover godt. Neste start er kl. 21.00. God tur videre.

4. løp

Roberth holder koken etter 4 løp og ligger på 10. plass. Siste runde på 49.40. Stå på!

5. løp

Stemningsbilde fra gymsalen. Roberth løp 5. løp på 51:56! (Foto: Kondis)

6. løp

Stabil løping. Tid: 53:13. Roberth svinger mellom 9. og 10. plass. Kun 2 runder igjen.

7. løp

Først nå kom regnet. Godt det snart er over. Roberth løper som ei klokke. Tid: 56:31! Kun en runde igjen. Nå gjelder det å holde 10. plassen som han innehar med 1. minutts ledelse. Klarer han også siste runde under 1 time? Gro skriver på Facebook at han føler seg overraskende bra. Selvfølgelig sliten. Imponerende innsats.

8. løp

Roberth i utrolig bra driv på siste runde. Tid: 52:46!!
(Foto: Gro)

Roberth ga alt! Du er helt RÅÅÅÅ! (Foto: Kondis)

Resultatlista viser at Roberth beholdt 10. plassen etter den flotte sisterunden. Totalt ble tiden 6:45:56 på 80 km. Fantastisk prestasjon. SK Kraft gratulerer!!

Velfortjent "Junkfood" på vei hjem. (Foto: Gro)