søndag 17. november 2013

Jessheim Vintermaraton 2013

I flott vær med sol, bare litt vind og 4-8 varmegrader ble Jessheim Vintermaraton arrangert i langt fra vinterlige forhold. Det var 396 påmeldte totalt og 366 startende, nest mest i løpets 30-årige historie. 170 løp helmaraton som også var årets NM på distansen. Resten løp halvmaraton.

SK Kraft stilte med totalt 5 løpere. Bjørn Harald, Roberth, Dag og Per skulle prøve seg på NM Maraton. Helene stilte på halvmaraton.

Det skulle løpes totalt 4 runder på hver litt over 10 km, eller 2 runder for de som løp halvmaraton.

Roberth og Per var nødt til å bryte etter halvløpt maraton. Roberth hadde tydelig føling med at det bare er 2 uker siden han løp et strålende Halden Ultraintervall på 80 km. Per har vært syk den siste uka og hadde ikke krefter til å fullføre.

Det hadde derimot Bjørn Harald og Dag. Før løpet var det mye snakk om manglende motivasjon og at de hadde vondter både her og der. Allikevel ble det ny pers under 3 timer på Bjørn Harald og et nytt løp under 3 timer for Dag. Dag ble sågar bronsevinner i Veteran-NM i klasse 45 - 49 år. Imponerende innsats av begge gutta.

Bildet av Bjørn Harald rett før mål ble litt uklart
da han løp styggfort.

Dag rett før mål. Bra stil.

På halvmaraton løp Helene et strålende halvmaraton som holdt til 3. plass totalt og til 2. plass i sin klasse. Imponerende innsats av Helene som igjen løper inn  til et strålende resultat.

Helene er halvveis og koster på seg et smil.

Bjørn Harald og Dag godt fornøyd etter målpassering.