tirsdag 31. mars 2015

Vattenfall Berliner Halbmarathon 2015

Hei,
Her kommer en kort rapport fra Berlin. :)
Veldig bra organisert konkurranse - ingenting overlatt til tilfeldighetene. Morsomt med inline-skøyting først, deretter oss løpere. Masse folk, men fikk ikke den følelsen for det var så bra med plass. Super løype - paddeflatt, og sikkert en fin perseløype, men det blåste friskt den dagen og den vinden kjentes ekstra godt på de lange traséene, hvor man tidvis løp i motvind. Det tæret på kreftene for min del..
Brede gater hvor man ikke løp i kø, passerte drøssevis med historiske steder. Masse show underveis, så droppet øreproppene etter 3km. God forpleining underveis og etter løpet. 3 drikkestasjoner med vann og varm, deilig og søt te. Det var fantastisk godt med lunken te! Bananer på siste drikkestasjon.

Etter løpet fikk vi øl og te, samt mer bananer. Det var også tilbud om gratis massaje. Ihvertfall 50-60 massører sto klare med feltsenger, og effektive som de var sto man ikke lenge i kø. Jeg fikk massert mine krampetrua legger. Fantastisk.


Supert arrangement som anbefales! Vinden kunne man ikke rå med.

Link til Kondis: http://www.kondis.no/fire-under-timen-i-berlin-halvmaraton-paa-tross-av-vind-oppdatert.5728899-127676.html
Link til arrangementet: http://www.vattenfall-berliner-halbmarathon.de
(Endte opp på 1:45:44.)


Vi gratulerer Marianne med flott innsats i Berlin. Gøy at "Krafterne" begynner å røre på seg igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar