søndag 19. oktober 2014

Hytteplanmila 2014, en løpsfest fra start til mål!

Hytteplanmila er for mange løpere siste konkurranse for sesongen. Samtidig er det kanskje en av landets raskeste 10km løp. Dette motiverer for å prestere. I år var det også 10- års jubileum

Løpsdagen var preget av kjølig grått vær. Før start var det lett yr i lufta. Når starten gikk kom regnet, men vi tror ikke dette preget løpet i noe særlig grad.

Arrangørene av Hytteplanmila har vært ute en høstdag før. De er et vertskap som skaper god atmosfære uansett vær. Holehallen er et lunt og varmt krypinn for småfrosne løpere. Der ble det servert både boller og muffins, i tillegg varm saft og god kaffe. Altså ingen grunn til å klage.

God stemning inne i hallen før løpstart.

Øystein er avbildet på en av flere posters som
pynter opp veggene inne i hallen.


Starten gikk presis 13.30, og 1502 løpere la i vei. Litt trangt de første hundre meterne, det ble litt tripping og spretten løping med angst for å bli tråkket på, eller tråkke på noen. Etterhvert strakk feltet seg godt ut og det ble mer plass mellom deltakerne. Da ble fokuset å finne riktig tempo som kunne holde helt inn til mål. Noen søkte inn i en god rygg, mens andre gikk/ løp inn i sin egen boble og bare ga alt de var gode for.

Løypa var som alltid godt merket med km skilt. Den siste km var det nedtellingsskilt, rart med det, men det gjør noe med motivasjonen å se disse skiltene:) De siste ca. 200m. er motbakke med egen tidtakningsmatte i bunn av bakken. Her gjelder det å ta ut de siste kreftene, og langs løypa står publikum tett i tett og pusher løperne fram. Etter målgang ventet medalje, drikke og frukt.

SK Kraft stilte opp med en flott gjeng denne gangen. En solid blanding av juniorer og seniorer som alle leverte ekte løpsglede. For noen ble det i tillegg ny pers, gratulerer til hele gjengen for kanonbra innsats:)Bjørn Harald ga alt som alltid

Per i friskt driv mot mål.
Marianne løp et godt løp.

Her drar Philip på en hel gjeng med løpere

Anders biter tennene sammen opp siste bakke.

 Haakon er lett i steget

Simen løp fort og leverte et kanon løp.

Dag i mål på nøyaktig samme tid som ifjor

Haakon inn til ny pers

Rune snart i mål

Haakon, Bjørn-Harald og Kristoffer fra Sturla
er fornøyde med innsatsen.

Hytteplan serverer alltid kaffe og boller etter løp.
 

Marianne Myrseth løp bra og fortjente
jubileums-muffins etter løpet.
 

Øystein avsluttet med å ta ned poster til odel og eie.
 

Kondis har skrevet om løpet, klikk her
 
 
 
Flere bilder kommer etterhvert:)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar