søndag 16. februar 2014

Bislett Indoor 50 K 2014

SK Kraft stilte med 4 mann på startstreken i årets Bislett Indoor 50 K. Tom-Rune Bertelsen, Roberth Haugland, Bjørn Harald Garfjell og Øystein Mørk var 4 av 118 som fikk delta på det som foreløpig er det siste Bislett Indoor 50 K. Arrangør Geir Frykholm har sagt at dette var siste gangen.

Spørsmålet var om gutta var godt nok forberedt. Det er alltid knyttet en del usikkerhet i forhold til oppladning. Og man er også spent på om kroppen holder i forhold til skader.

Tom-Rune er den med mest erfaring med totalt over 200 maraton og ultraløp på samvittigheten. Også Bjørn Harald har noe erfaring med tidligere 2 Ultraløp og rundt 10 maraton.

Spørsmålet var om Øystein skulle klare og stå distansen. Han brøt i fjor etter maratonpassering 42 km. Og Roberth stilte som debutant på distansen med kun 1 maraton gjennomført fra før.


Bjørn Harald, Roberth og Øystein før start. ( Foto: BH)

 
 
Øystein åpnet forsiktig og hadde nok bestemt seg for at han under ingen omstendigheter skulle bryte to år på rad. Han lå stabilt på rundt 5. og 6. plass innledningsvis. Underveis i løpet ble plasseringene bedre og han endte på en utrolig flott 2. plass, kun slått av Jarle Risa som også vant i fjor. Tiden ble 3:24:52. 

 



Øystein i fint driv. Roberth skimtes bak. (Foto: Per Inge Østmoen)




Bjørn Harald lå lenge an til en 10. eller 11. plass, men fikk det mot slutten og endte på en fin 17. plass. Tiden ble 3:59:04, som er litt svakere enn i fjor.
 
Roberth debuterte på tiden 4:48:56. Det rapporteres at han var dyktig sliten mot slutten. Uansett, imponerende. Regner med han fikk en tung søndag med fjøsstell mm;)
 
Tom-Rune gjennomførte med stil til tiden 4:57:34. Han skriver i en melding at kroppen ikke er helt som før, men at det hadde vært en fin dag på Bislett. Tom-Rune er godt vant med slike distanser og er kanskje den som har det best fysisk dagen derpå.
 
 
Tom-Rune etter målpassering. Han ser så fresh
ut at bildet kunne like gjerne vært tatt før start. (Foto: BH)
 
 
Pallen: Fra venstre 3. plass Torstein Bjerland 3:40:52,
1. plass Jarle Risa 3:03:40 og 2. plass Øystein Mørk 3:24:52
 
 
 
 
For resultater, følg link: http://topptid.no/results/app/race/1038 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar