søndag 9. august 2015

Oslo Triathlon 2015

Lørdag 8.august stilte fem staute SK Kraftere til start i Oslo Triathlon. Haakon, Jonas og Bjørn-Harald var klare for sprintdistansen, mens Per og Dag skulle prøve seg på Olympisk distanse.

Kort litt om Oslo Triathlon:
Oslo Triathlon er for triathleter på alle nivåer, reklamerer arrangørene for triathlonkonkurransen som har godt over 30 års fartstid.

Svømmingen foregår i Sognsvann ved Norges idrettshøgskole. Deretter sykles det innover i Maridalen, med retur til Sognsvann, hvor man avslutter med løping rundt vannet.

Det som heter Olympisk triatlon, eller normal distanse, er 1.500 meter svømming, 40 km sykling og 10 km løping.

Det finnes også en kortdistanse, sprint, i form av 750 meter svømming, 23 km sykling og avslutningsvis 5 km løping.


Dagen startet grått med tåke og litt fukt i lufta, men værmeldingen lovte godvær utover dagen, og slik ble det også. Da sprintgutta gikk i vannet litt etter klokka 9 begynte skydekket å sprekke opp.
Jonas var først ut av Krafterne, deretter fulgte Bjørn-Harald og Haakon i neste pulje.Alle tre gjennomførte de tre grenene med stil og uten uhell heldigvis. Det ble en bra opplevelse for alle, og dermed frister det for gjentakelse.

Per og Dag hadde litt bedre tid og fikk muligheten til å stå ringside og heie på sprinterne.
Først klokka 10.40 gikk Dag i vannet mens Per startet 10.50. Det ble en bra konkurranse også for disse gutta som debuterte på Olympisk distanse. Dette frister så absolutt til gjentakelse.


Foto: DagOliver relaxed sports photographyFoto: DagOliver relaxed sports photography
Det var en god følelse å endelig komme i mål og få finisher trøya som bevis på gjennomført distanse.


Resultater finner du her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar