søndag 26. juli 2015

Etape Bornholm, finale i Rønne.

Fredag 25.juli, siste løp av Etape Bornholm skulle løpes i Rønne. Selve finaledagen.
Det var nå man skulle finne ut om det var mer krefter igjen i slitne løpebein.
Ville de som løp klubbkonkurranse klare å beholde 2. plassen?  Hva med Øystein som hadde kjempet om topp 10 plassering hele uka, hadde han mer krefter igjen?

Idrettstadion i Rønne badet i sol da vi ankom ca en time før start. Det oset av forventning blant de frammøtte løperne, både små og store trippet rundt og ville helst komme i gang med det samme.

Vi markerte som vanlig basecampen med beachflagget vårt, veldig greit samlingspunkt når man skal orientere seg blant mange tusen mennesker.

Dagens etapper var 10 km for ungdom og voksne, mens barna skulle løpe 4,2km. Flotte løpetraseer som omtrentlig er helt flate. Og med nesten vindstille vær og 20 grader lå forholdene til rette for gode tider.

Samtlige Kraftere gjennomførte med stil. Både store og små sprintet oppløpet på friidrettsbanen og fikk sin etterlengtede medalje som bevis på sin innsats i Etape Bornholm 2015
Etterpå smakte det godt med pasta og drikke mens vi så på premieutdelingen.

Så gikk det bra til slutt:)
Øystein ble både klassevinner i 40 - 44 år og fikk en flott 9 plass totalt.

SK Kraft`s lag sikret med god margin 2.plass i klubbkonkurransen av totalt 29 lag.