lørdag 17. mai 2014

Test løp SK Kraft mila, 16 Mai

Endelig var dagen der for å teste SK Kraft sin nye 10 km i området Lierstranda - Husebysletta.  Det var en sprek gjeng som møtte opp på parkeringen på Maxbo kl 18:30. Etter en kort gjennomgang av løypa og 30 min med oppvarming var vi klare til start. Alle nullstilte GPS'ene og vi ble enig om at vi skulle stoppe der hvor GPS'en viste 10 km for å finne målpunktet(gjennomsnitt av alle målingene)
Øystein ble utpekt til fartsholder og la i vei i 4 min/km tempo. Det ble en flott tur i svak motvind og deilig sommervær(20-21 grader).


Løypa går hovedsaklig på gangvei/fortau og er dermed skjermet for farlig trafikk. Den er flat med veldig liten høydeforskjell. For å få eksakt 10 km er starten satt til transformatoren på bortsiden av Biltema. Målgang blir da på gangveien på motsatt side av veien.

Her etter målgang. GPS'ene var ganske like og det var kun et avvik på ca 5 m. Rune Karlsen løp også, men hans GPS hadde noe lenger 10 km og han forsvant dermed ut av bilde.
 Målgang blir dermed rett mot Maxbo

Per på vei inn mot mål.  Tung dag etter langt sykefravær, men nå er han tilbake igjen.


Det blir helt sikkert flere testløp/treninger i løypa utover sesongen. Det diskuteres også om vi skal arrangere en 10 km her ila neste år.  Vi har stor tro på at dette kan bli en rask løype og dermed gode tider. 

SK Kraft ønsker alle en flott 17. Mai!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar