torsdag 15. mai 2014

Gi din Grasrotandel til SK Kraft
Informasjon om ordningen:
Tipper du? Vi trenger deg til å velge Sportsklubben Kraft som mottager av 5% av alt du spiller for gjennom Norsk Tipping, uten kostnad for deg!
Midlene som kommer inn fra Grasrotandelen vil bl.a. bli brukt til å gjøre oss bedre rustet til å arrangere Kraftløpet som et kvalitetsløp for barn, unge og voksne.
 
Velg Sportsklubben Kraft som din mottager av Grasrotandelen!
Du som spiller hos Norsk Tipping kan bestemme hvilket lag eller forening i lokalmiljøet som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
 
Vil du gi din støtte til Sportklubben Kraft?
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottager. Vi oppfordrer deg selvfølgelig til å støtte Sportsklubben Kraft!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine, f.eks Lotto, Tipping og Joker, og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen som du selv ønsker å støtte. Dette er mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping kan 5 % av innsatsen gå direkte til Sportsklubben Kraft (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tippings Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Registrer Sportklubben Kraft som mottaker av Grasrotmidler på www.grasrotandelen.no
Her finner du også mer informasjon om Grasrotandelen.
 
Lykke til med registreringen og Heia Sportsklubben Kraft!
Org.nr: 899 202 112
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar