mandag 7. oktober 2013

Seier til Øystein Mørk i Landfallhytta Opp 2013

Tydelig at årets høstferie satt i kroppen på SK Kraft løperne for det var kun Øystein og Magne av seniorene som stilte til start i årets Landfallhytta Opp.  Øystein virket lett og frisk før start og ble av spearkeren utpekt som favoritt. Rett før start dukket også Ulf Holmen opp. Det var duket for en real duell, og det ble det. Ulf startet litt bak i feltet men kom sigende oppover og var raskt i tet. Ulf dro ifra i bakkene, mens Øystein løp han inn igjen på flatene. Før den siste kneika var det helt likt og da satte Øystein inn støtet og hev seg i mål på tiden 16:18 som er ny pers. Ulf kom rett bak på 16:25. Gratulere begge to. Hvis noen er i tvil havnet undertegnede noe lenger bak i feltet og var selv ikke vitne til duellen som utspant seg oppover de bratte bakker.

Øystein og Ulf etter målgang. Nr 1 og nr.2 i årets Landfallhytta Opp
 
På junior siden var det hele 5 stk som stilte til start. Anders, Andreas, Simen, Jørgen og Haakon løp alle fantastiske løp.
 
 Haakon, Bjørn og Simen 
 
 Andreas og Anders vekslet på å dra og fulgte hverandre til mål
 
 Øystein, Haakon og Simen
 
Makan til flott løp, fantastisk løype og veldig stemningsfullt når mørket senket seg og faklene viste veien inn mot mål. Takk til Sturla for et flott arrangement!

Flere bilder og beskrivelse av løpet i DT: http://dt.no/sport/solveig-14-stormet-opp-1.8102740

Resultater fra løpet:
http://landfallhyttaopp.no/Filer/resultat%20v1.pdf

1 kommentar:

  1. Gratulerer med seier, Øystein! Sånn går det når du er frisk.
    Flott innsats av alle Kraftløperne.
    Vi andre kommer sterkere tilbake. Må bare få høstferien litt på avstand.

    SvarSlett