torsdag 5. september 2013

Semsvannsrunden 5. september 2013

Vi nærmer oss en aktiv løpshelg med både Nordmarkstraver'n og Drammen Halvmaraton. I den anledning trengte vi litt fartstrening og dro til Semsvann v/ Asker for å delta i Semsvannsrunden.

Dette er en løpskarusell som arrangeres 6 ganger på forsommeren og 4 ganger på høsten. Arrangør er NaKuHel Asker ( Natur, Kultur og Helse) og Asker Trekkhundklubb.

Start gikk fra NaKuHel's egen kafe', i nærheten av Sem Gjestagård. Turen går rundt Semsvannet i en ganske så kupert trasse', både på gruset vei og sti. Hele runden er på ca. 4,8 km.

Etter målgang er det normalt mulig å kunne unne seg en vaffel og kaffe. I dag var det dessverre stengt grunnet foreldremøte i kafeens lokaler.

Det er ingen premie til vinneren, men alle har mulighet til å vinne uttrekkspremier. Flotte premier.

Et lite, men veldig hyggelig løp som vi helt sikkert kommer til å være med på mange ganger i årene som kommer. Og prisen er absolutt til å leve med, kr. 20,- for barn og kr. 40,- for voksne.


Bjørn Harald gjør de siste forberedelser.
 

Haakon, Bjørn Harald og Per kort etter målgang.
 

Vi vant ingen premie i dag. Kanskje neste gang?
 
 
Glemte å nevne at Mette Maaaarit passerte oss i bil. 
 
 

5 kommentarer:

 1. Dere kjører hardt?

  SvarSlett
 2. Må virkelig si at du imponerer Per. Hvor henter du overskuddet fra?

  SvarSlett
 3. Gratulerer med flott 10 plass Per. Du er sprek. Lykke til i Drammen på søndag. Heier på deg.

  SvarSlett
 4. Spreke karer ja. Ønsker Bjørn H lykke til med Nordmarkstraveren på lørdag. Er du ikke med der Per? Drammen er jo ikke før på Søndag.

  En riktig god løpe helg til alle!

  SvarSlett
 5. Mulig med etteranmelding på Nordmarkstraveren frem til 0930 på løpsdagen så du skal ikke se bort fra at Per dukker opp der også.

  SvarSlett