søndag 8. september 2013

Drammen halvmaraton 2013

I fantastisk høstvær ankom vi Drammen torg søndag formiddag. Sol bak et lett slør av skyer og temperatur rundt 20 grader var meteorologisk status før løpet. Flere av oss var litt bekymret for varmen, vi husket forholdene i 2011, da varmen ødela for mange.

Vi ble mange Kraftere som stilte til start i både 10km og 21 km. Noen med ambisjoner om å klatre helt til topps, andre med ambisjoner om å slå sin egen tid fra tidligere løp.

Sosialt og hyggelig i tiden før løpet. Litt smånervøs tripping preget flere. Strategier for løpsopplegg ble gjennomgått, og det er alltid godt å få noen bekreftene nikk fra de andre på at opplegget høres fornuftig ut:) Selv om jeg tror de fleste stort sett ga full gass fra første meter for deretter å øke utover i løpet.


Øystein i tet!

                                                                     Lise i fint driv!

12.10 gikk startskuddet for 10 km løperne. Lise og Øystein klinte til og løp offensivt hele veien. Det resulterte i seier til Øystein på herresiden, mens Lise tok klasseseier. Knallbra innsats! totalt 223 løpere på denne distansen.
Dag, Per og Geir klare for 21km
 Så var det halvmaratonløperne sin tur. 389 løpere på startstreken. Vi var mange som var spente på formen, kom det til å holde helt inn? Ville varmen sette oss ut? Var forberedelsene gode nok?                                                 Per løper flere løp i uka, nok en gang leverte han!

 Her skimter vi Geir i blått, tilbake etter skade.
Han har skumle planer i Oslo om 14 dager.

     Dag fikk bekreftet at formen er i anmarsj.

Her kommer Rune i tilsynelatende fint driv.
Det viste seg at han hadde noen problemer underveis. 
Vi kan slå fast at det gikk bra med alle Krafterne. Flere løp helt opp mot sitt beste, og var ikke langt unna gamle perser. Geir som stort sett ikke har fått løpt denne sesongen på grunn av skade løp inn på flotte 1.35. Formann Per som løper opptil flere løp i uka, og egentlig var stinn av trening i beina, løp inn på 1.46. Dag løp på 1.23 og var bare 21 små sekunder fra å perse.
 
Vår gode venn fra Teamull Mr. Phil var også ute i løypa og knipset noen bilder:)
 


 
Her finner du alle resultater:

Dette skriver Kondis: Kondis.no

Til slutt noen bilder fra etter målgang! Lise m/ familie.

Geir og Per sammen med vårt nye medlem, Kristine Svang.
 
Dag Vilhelmshaugen gjennomførte et bra løp.

Lise ble klassevinner og vant premie.

 

Rune Karlsen i mål.
 
 

2 kommentarer:

  1. Veldig bra å løpe opp mot og bedre enn perser på halvmaraton på en så varm og klam dag.
    Tar av hatten for Dag V.... 18 min pers!

    Øystein

    SvarSlett
  2. Ser at singlet er på full fart inn igjen. Gledelig:)

    SvarSlett