lørdag 12. september 2015

EggekollenOpp 2015

Eggekollen opp er virkelig en manndomsprøve. Her får man testet formen og sjekket ut om sommerens trening har gitt resultat. Det var perfekte forhold, overskyet og litt duskregn ved start og flotte forhold oppover stien etter ferista. SK Kraft bet virkelig fra seg og leverte mange gode prestasjoner(personlige rekorder og gode plasseringer). Vedlagt noen bilder fra innspurten og premieutdelingen.
 Jørgen dunker til i siste bakke før mål. Knall bra løp som holdt til en flott 3.plass i Junior menn.
 Gjermund har krefter igjen til en spurt. Han kunne fortelle før start at han hadde varmet opp med en 50 km treningstur i Drammensmarka i går og er klar for trippelen i Oslo maraton neste helg(10km, 21km og maraton på en dag). Den mannen er rå.
 Albert med nok et kanon løp. Kun 15 sek bak Jørgen og ny pers.
 Anders hadde også en god dag og løp inn til ny pers.
 Simen har satt inn rykket og virker lett i den siste bakken.
 Senior avdelinge her representert med Magne. Ikke fult så lett i steget.
Hans Petter leverte et solid løp, men ble ikke fanget opp av fotografen.
 Pallen ungdom gutter. 1.pl Anders, 2.pl. Henrik Laukli, 3.pl Simen
 Pallen Junior Menn, 1.pl. Harald Amundsen, 2.pl. Torstein Opsahl, 3.pl Jørgen S.
 
Det må også nevnes at Arne Sand,  arrangør og vinner av menn senior leverte en stor prestasjon. Gardsgutta slet med å få start på motorsykkelen som skulle kjøre foran feltet, og da skuddet smalt befant Arne seg et stykke nede i gata og dyttet på sykkelen for å få den igang. Det ble derfor en lang vei opp til teten av feltet.
 
Imponerende mange flotte premier som ble delte ut, så det ble rene julekvelden for store og små. Stor takk til Gardsgutta for et flott arrangement.
 
Vedlagt resultater:
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar