tirsdag 21. juli 2015

Etape Bornholm 2015

Da er vi endelig på plass her på Bornholm:) 7 familier fra SK Kraft har tatt turen ned til Bornholm for å være med på Skandinavias største etappeløp. Løpet går over fem dager med ulike traseer rundt på Bornholm hver dag. De voksne løper hver dag, ungdom løper tirsdag, torsdag og fredag, mens barna løper mandag, onsdag og fredag.
Totalt stiller SK Kraft med 22 løpere fordelt på barneklasse, ungdomsklasse og voksne.

HASLE (mandag 20.07)
Her er en del av løperne som deltok på første etappe i Hasle.
Denne etappen er på 10km for de voksne, mens barna løper 3,4km.
Det var godt å komme i gang med første løp, mange var spente på formen. Over 2500 deltakere var klare og kl.18.10 gikk startskuddet. En horde med løpere la i vei på en hard tur gjennom Hasle by og videre ut i området rundt.

Øystein som de siste årene har etablert seg blant topp 10 i dette etappe løpet løp et meget sterkt løp og kom inn på 32.10 som ga en flott 10 plass. Han er så langt beste norske løper.

Alle løperne våre kom inn på under timen, det er knallbra.

Vi deltar også i en klubbkonkurranse og ligger på en flott 2. plass etter dag 1.
Alle resultater finner du her

Vi kommer tilbake med ny oppdatering når vi har gjennomført løpet på Dueodde, et løp som går på stranden i fin sand - da skal også ungdommen ut i ilden:)