torsdag 19. september 2013

Semsvannsunden 19. september 2013

Jeg hadde egentlig bare tenkt å nevne at Bjørn Harald og undertegnede har løpt Semsvannsrunden atter en gang i dag, og la det bli med det. Men nei da, her er det gode grunner til å gjøre litt mer ut av det.

2 dager igjen til årets store happening, Oslo Maraton. Altså god tid til å "kile" inn et løp. Men siden det er så kort tid til lørdag, var vi enige om at dette bare skulle være en rolig gjennomkjøring, bare for å holde beina i gang.

Jeg plasserte meg helt bak i feltet og forventet vel egentlig at Bjørn Harald skulle gjøre det samme. Men, nei da, han stilte seg opp helt fremme og forsvant i et forrykende tempo.

Det var da det gikk opp for meg. Bjørn Harald kan ikke leve med at undertegnede vant et løp søndag. Derfor så han sitt snitt til å vinne dette løpet som ikke akkurat var overbefolket med deltagere. Typisk.

Men Bjørn Harald vant helt fortjent på meget pene 18:19. Grattis!!

Ikke nok med det, han vant også en flott bag på startnummeret. Skulle bare mangle at han måtte spandere kaffe og vaffel.

Nå er det bare å lade for lørdagen. Karbohydrater og Ringer venter.

En flott høstkveld ved Semsvann, part 1.

En flott høstkveld ved Semsvann, part 2.
 

BH e' KONGEN!!
 
 


3 kommentarer:

  1. Gratulerer, Bjørn Harald. Dette var vel fortjent. Du har kjempet hardt i så mange år. Endelig løsner det. Kjempe bra!!

    SvarSlett
  2. Helt rått BH. Forstår at formen er spisset og at du er klar rekordløp i Oslo på lørdag. Gratulerer så mye med seier! Her lukter det 2.54.......

    SvarSlett
  3. Skoa av for SK Kraft sine mest aktive gutter.
    Hvem blir neste som vinner løp?

    SvarSlett