lørdag 24. august 2013

Koboltgruvene Opp

En enkel hviledag var nok, så var noen av oss i gang igjen. Øystein skulle løpe Koboltgruvene Opp og lokket med seg Roberth og undertegnede.

Saab'en fraktet oss trygt fra Lier til Modum, selv om slitte bremseskiver lagde litt lyd, i tillegg til en blafrelyd som kom fra et sted under bilen bak.

Uansett, kl. 11.30 ankom vi startområdet og fikk hentet startnummer. Vi hadde halvannen time til oppvarming og mingling. Og vi trengte litt oppvarming for å "myke" opp de slitne beina.

Det var et meget sterkt startfelt med mange gode juniorer og seniorer. Starten gikk og Øystein la seg oppskriftsmessig i teten sammen med eliten. Roberth fant sin plass midt i feltet mens undertegnede la seg litt lenger bak.

Etter 200 meter nedoverbakke gikk vi i gang med stigningen. Underlaget var innledningsvis asfalt, gikk over i grusvei og mot slutten var det også trapper og skogssti.

Målgang var et lite stykke ovenfor Koboltgruvene. Øystein klokket inn på litt i overkant av 18 minutter på en fin andreplass.

Litt senere kom også Roberth og undertegnede endelig i mål etter et tøft løp med jevn stigning.

Etter litt ventetid var det premieutdeling nede ved Koboltgruvene.

Øystein hilser på arrangøren, som også ble hans
overmann i løypa.
 
 

Startnummer 4 og 5 er klare.

Her mingles det med bl.a. redaktøren av Sportsmanden.
 
 
Forhåpentligvis får vi puttet inn noen bilder fra selve løpet her etter hvert.

Etter målgang på toppen. Singletgutta!!

Øystein får sin premie for andreplassen.

Saab'en gikk som ei klokke nesten helt hjem. Kun 400 meter før den ankom Hansebråtan, var det slutt. Og det hørtes veldig dyrt ut. Game Over! Viking redningsbil og hele pakka. Nå står den på Lierskogen Bilservice for obduksjon.


Finito Bambino!!
 
 
Tross en litt kjedelig avslutning, hadde vi en flott dag i Modum. Flott arrangement og fantastisk vær. Vi kommer gjerne igjen.
 
Flere bilder og resultater finnes her:    
 
 
 


3 kommentarer:

  1. Imponert over innsatsen, SK Kraft er jo snart tilstede på det meste av løp. Kan hvem som helst melde seg inn i klubben?

    SvarSlett
  2. Jepp! Spreke Per:-)

    SvarSlett
  3. Spesielt om du har god bil :-)

    SvarSlett