mandag 17. juni 2013

SK Kraft med 2. plass i Marka24 2013

Over 1000 deltakere stilte til start i Marka24 2013 og SK Kraft var representert med et familielag (Magne, Haakon, Petter og Robin).
 Lagbilde (Magne, Haakon,Robin og Petter)

Reglene er enkle. Det er 24 hytter som inngår i konkurransen og hver av hyttene har poeng avhengig av hvor langt fra start den ligger. I løpet av 24 timer må lagene besøke flest mulig hytter og rekke tilbake til mål før tiden går ut. Det laget med høyest poengsum etter 24 timer er vinneren.

Sjekk link til Aftenposten/AP TV:
http://www.osloby.no/sprek/--Da-vi-kom-til-Sorkedalen-i-dag-tidlig-ville-ikke-beina-mer-7231730.html

Vi hadde en strategi om å plukke de postene som var lengst inne i marka og vi måtte holde et stramt tidsskjema og riktig fart for å rekke hele runden innen 24 timer.

Kart over rute og hvilke hytter vi klarte å plukke. 

 Siste sjekk av sekk på Sognsvann før start.

 En glad gjeng rett før starten går
Ullevålseter  var første hytte vi stemplet. Her kom vi inn på ruta til skogsmaraton og fulgte den en periode. 
 Ferdig med Studenthytta og Kobberhaughytta og er på vei ned til Bjørnholt. I det fjerne skimtes Kikut hytta.
 Lagbilde på Kikut fotografert av to blide DNT damer.

 På vei over Kikuttoppen møtte vi på denne trivlige hoggormen.
 Vi var på Katnosdammen ca klokken 1830. Her hadde vi vår første 30 min pause. Fikk servert nydelig tomatsuppe og vi spiste en pose med varm turmat.
 Nordligste post var Pershusfjellet og for en overraskelse det var når vi fikk vite at vi var vinnere av "Første lag til Pershusfjell" i familieklassen. Premie: Superundertøy fra Craft. Vi forlot toppen 22:00 og var forran skjema for å rekke hjem til 12:00.
 Pause på Sinnedammen før mørket setter inn. 

Gutta var flinke til å slappe av i pausene. Vi hadde totalt kun 3 pauser av 30 min og 5-10 min pause hver 2 eller 3 time. Taktikken før løpet var å ha korte pauser, gå jevnt og ikke for fort. Det klarte vi!
 Det begynte å regne klokken 01:00 og regnet i ca 3 timer. Her har vi en 5 min pause og nyter polarbrød.
 Oppkurven er besteget (ca 02:30). Natta gikk veldig bra og vi hadde muligens en av våre beste etapper fra Sinnerdammen til Oppkurven. Høyt tempo og friske bein selv om det regnet og var mørkt.
Siste hytte var Skjennungstua. Det var vanskelig å lokke frem smil på gutta nå. Beina verket og smerten var stor i alles bein.
 ENDELIG i mål.  Vi klarte det men beina var ikke like fornøyde.
Slitne og trøtte. Her venter vi på premie utdelingen.

Oppsummering:
  • Vi klarte den sterke poengsummen 1025 som holdt til 2. plass i familie klassen.
  • Vi gikk totalt ca 80 km som er ny rekord for alle og faktisk SK Kraft rekord i en konkurranse!(Dag har ca 76 km fra 6 timers løp)
  • Vi vant "førstemann til Pershusfjellet" i familieklassen(nordligste post i marka)  
  • Vi gikk i 24 timer med få pauser og ingen søvn.
  • Det var ingen sure miner eller konflikter ila turen og gutta jobbet som et lag. Hjalp hverandre med å bære når noen hadde tunge perioder.
  • Det var til tider vondt, men det er fort glemt og vi sitter tilbake med en fantastisk følelse av å ha klart å gjennomføre en kraftanstrengelse som krever god fysikk men ikke minst god syke(Ref. Bjørn H, Smerten sitter i hode) 
PS! Vi deltar i en fotokonkurranse med hoggormbildet(lag 209). Gi oss en stemme på følgende link og kanskje vi vinner en kvikk-lunsj sykkel:

Resultater:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar