søndag 16. juni 2013

Nordmarka skogsmaraton 2013


Det var en nervøs gjeng som dro inn til Sognsvann for det 20. Nordmarka Skogsmaraton. Og for en gangs skyld skulle 42.2 km forseres i noe som lignet sommervær. 
Tradisjonen tro var det igjen Elin, Morten og Bjørn Harald som deltok for SK Kraft. I tillegg hadde de følge av Hennummarka Skole's sprekeste lærer, Ragnar Senstad.

Morten vinker på 3. plass. Fotograf er Magne Døssland som i fotograferende stund
 kun er minutter unna starten i årets Marka 24.

Morten gikk hardt ut fra start og parkerte klubbkamerat Bjørn Harald etter ca. 4 km. Etter vending Hakkloa lå Morten på en meget respektabel 17. plass. Bjørn Harald lå på dette tidspunktet ca. 5 min. bak. Elin holdt jevn god fart.
Det er en kupert løype som krever både sin mann og kvinne. I tillegg var det veldig varmt fra nesten skyfri himmel. All honnør til arrangøren som stiller med god service underveis i form av mat, drikke og vannavkjøling.
 
Bjørn Harald og Morten er fornøyde med egen innsats. Morten i singlet for anledning.
Noe for deg, Bjørn Harald? (Foto: Jorunn Kjelås)
 
Morten ble nok en gang best med tiden 3.08.56. Det holdt til en flott 3. plass i klasse 40-45. Nr. 15 totalt.
Bjørn Harald Garfjell tok en imponerende 2. plass i klasse 35-39. Nr. 23 totalt. Tiden 3.13.57 er ny pers i denne løypa.

Og når Elin presterte 4. plass i sin klasse med tiden 3.59.00 var dagen fullkommen for SK Kraft's spreke maraton-løpere.
Til sist må vi få med at vår venn Ragnar Senstad løp inn til 3.50.11. Flott resultat av mannen som helst sverger til ski og staver.
SK Kraft v/ Morten, Elin og BH med flott premier.
(Foto: Jorun Kjelås)

I mål sto klubbvenninne Jorunn Kjelås  med sin trillekoffert, solbriller og pensko for å ta imot de 3 slitne maratonløperne. Helt vanlig antrekk oppe i marka. Det er også Jorunn som har tatt de flotte bildene.

Morten misliker at Bjørn Harald har fått større fat,
 enda BH ble slått med 5 minutter.
(Foto: Jorunn Kjelås)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar