mandag 25. juni 2012

Fellestrening med trøkk!

Dette ble en fellestrening som gikk over all forventning.
Selvfølgelig hadde vi håpet på respons når vi reklamerte med at Bjørn Dæhlie skulle komme. Men vi var usikre, både på grunn av ferietid og usikkert vær. Det viste seg at det var liten grunn til bekymring.

Arrangementet startet med litt informasjon fra SK Kraft om bakgrunnen for løpet. Deretter pratet Sverre Skogen ( CEO i AGR) litt om bakgrunnen for hvorfor AGR ønsker å være sponsor for Kraftløpet. Så var det Toril M Ritland Thomsen fra stiftelsen Aktiv mot kreft som fortalte om det viktige arbeidet de gjør for kreftsaken. SK Kraft oppfordrer alle til å bidra med et beløp til stiftelsen gjennom vår hjemmeside www.kraftlopet.com .

Så var det hovedpersonen selv, Bjørn Dæhlie, som ville si noen ord til de frammøtte. Han henvendte seg spesielt til de yngre deltakerne og fortalte at det var blant annet slike 10km i terreng som var viktig å trene om man skulle bli i god form. Det så ut til at tilhørerne fikk med seg dette:)

Vi var i overkant av 50 løpere som la i vei ut fra Hennummmarka skole.
Etter litt fotografering ved Kraftveien førte Bjørn an i motbakkene, og det ble etterhvert et brukbart strekk på feltet. Været var ikke helt på vår side. Det kom noen skikkelige regnskurer som gjorde underlaget skikkelig sleipt. En av Kraft medlemmene var desverre så uheldig at hun falt og knakk en finger. Gode hjelpere fikk den skadede ned til bil, slik at hun kom seg til sykehus. Vi ønsker god bedring!

Tilbakemeldingene vi har fått så langt er at dette var en morsom, men krevende løype.
Akkurat nå er det 62 påmeldte. Vi håper på mange flere, og minner om at siste påmeldingsfrist er 12. august. Meld deg på før du tar ferie, så det ikke går i glemmeboka;)

Det har blitt tatt mange bilder i kveld, og de vil etterhvert komme på hjemmesiden vår.
Du kan også lese litt om arrangementet, samt se bilder fra Lierposten her: http://lierposten.no/sport/stas-a-mote-ol-helten-1.7416652 eller fra Liernett her:
http://www.liernett.no/6386-da-skikongen-kom

Her kan du se en liten visning fra deler av treningsøkta:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar